Διαθεσιμότητα

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

REAL FLOWER JEWELRY 

ανά σελίδα
 • Σκουλαρίκια με αληθινά λουλούδια

  Σκουλαρίκια με αληθινά λουλούδια  του είδους  Hydrangea Διαθέσιμα χρώματα  Light Sea Green Turquoise Indian Red Violet  Τα λουλούδια είναι αληθινά οπότε οι διαστάσεις και οι αποχρώσεις είναι δυνατόν να διαφέρουν .

 • Σκουλαρίκια με αληθινά πέταλα από

  Σκουλαρίκια με αληθινά πέταλα από τριαντάφυλλα   Διαθέσιμα χρώματα  Old Rose Light  Sea Green Pale Violet Red Τα λουλούδια είναι αληθινά οπότε οι διαστάσεις και οι αποχρώσεις είναι δυνατόν να διαφέρουν .

 • Σκουλαρίκια με αληθινές  ορχιδέες

  Σκουλαρίκια με αληθινές  ορχιδέες του είδους Cattleya  Tongue  Διαθέσιμα χρώματα  Steel Blue Old Rose Amethyst  Τα λουλούδια είναι αληθινά οπότε οι διαστάσεις και οι αποχρώσεις είναι δυνατόν να διαφέρουν .

 • Σκουλαρίκια με αληθινές  ορχιδέες

  Σκουλαρίκια με αληθινές  ορχιδέες του είδους Formosum  Διαθέσιμα χρώματα  Pale Violet Red Old Rose Turquoise  Golden Τα λουλούδια είναι αληθινά οπότε οι διαστάσεις και οι αποχρώσεις είναι δυνατόν να διαφέρουν .

 • Σκουλαρίκια με αληθινές  ορχιδέες

  Σκουλαρίκια με αληθινές  ορχιδέες του είδους Formosum Tongue  Διαθέσιμα χρώματα  Powder Blue /Violet Golden Old Rose Τα λουλούδια είναι αληθινά οπότε οι διαστάσεις και οι αποχρώσεις είναι δυνατόν να διαφέρουν .

 • Κολλιέ μα αληθινή μαραγαρίτα  και

  Κολλιέ μα αληθινή μαραγαρίτα  και σουέτ κορδόνι . Διαθέσιμα χρώματα  Turquoise  Gold' Pale Violet Red Old Rose Sea Green White Τα λουλούδια είναι αληθινά οπότε οι διαστάσεις και οι αποχρώσεις είναι δυνατόν να διαφέρουν .

 • Κολλιέ μα αληθινή ορχιδέα του είδους

  Κολλιέ μα αληθινή ορχιδέα του είδους Cattleya M και σουέτ κορδόνι . Διαθέσιμα χρώματα  Turquoise  Dark Orchid' Tan Light Sea Green Indian Red Τα λουλούδια είναι αληθινά οπότε οι διαστάσεις και οι αποχρώσεις είναι δυνατόν να διαφέρουν .

 • Κολλιέ μα αληθινή ορχιδέα του είδους

  Κολλιέ μα αληθινή ορχιδέα του είδους Dendrodium M και σουέτ κορδόνι . Διαθέσιμα χρώματα  Turquoise  Pale Violet Red Sienna Old Rose Τα λουλούδια είναι αληθινά οπότε οι διαστάσεις και οι αποχρώσεις είναι δυνατόν να διαφέρουν .

ανά σελίδα
Showing 1 - 8 of 9 items
Scroll